24 d’agost 2022

Editorial Finestres (1): L'accident de caça, de David L. Carlson i Landis Blair


L'Editorial Finestres és una editorial catalana creada a Barcelona el 2021. Està especialitzada en còmic d'autor en català.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català del còmic L'accident de caça, escrit per David L. Carlson i dibuixat per Landis Blair, ambdós estatunidencs, i publicat el novembre de 2021.L'accident de caça
David L. Carlson i Landis Blair
Rústica
20,5 x 23 cm
Color (portada), blanc i negre (interior)
464 pàgines
35 €
Novembre de 2021
INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Va ser un accident de caça, d’això en Charlie n’està segur. Així va ser com el seu pare, Matt Rizzo —un intel·lectual gentil que escriu poemes èpics en braille— havia perdut la visió. No és fins que en Charlie arriba a l’adolescència i ha d’afrontar les conseqüències dels seus petits delictes, que el jove descobreix la veritat. Matt Rizzo es va quedar cec per un tret d’escopeta a la cara, però va ser mentre participava en un robatori a mà armada. Cec i sense esperança, Matt inicià una nova i desolada vida a la presó de Statesville. Tanmateix, en aquest lloc desagradable, la vida i l’ànima de Matt van ser salvades per un dels assassins més odiats dels EUA: Nathan Leopold Junior, dels infames Leopold i Loeb. Una història real d’un pare, un fill i un viatge notable des de la desesperació cap a la il·lustració.

DAVID L. CARLSON

David L. Carlson ha estat cineasta, músic, venedor de cotxes i dissenyador d’experiències, a més de cofundador d’Opera-Matic, companyia d’òpera al carrer sense ànim de lucre amb seu a Chicago. L’accident de caça és el seu primer llibre com a guionista de còmics.

LANDIS BLAIR

Landis Blair és il·lustrador. Treballa amb ploma i tinta i és conegut al món del còmic independent de Chicago pels seus dibuixos ombrejats amb traçat creuat i els seus àlbums il·lustrats, d’una morbositat encisadora. Actualment viu a Los Angeles, on il·lustra un llibre sobre la mort, a més de diverses històries pròpies.


Enllaços:

- Tast de L'accident de caça, al web de l'editorial
Ressenya de L'accident de caça, de Llop Segarrenc a ComiCat
Fitxa de L'accident de caça, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de David L. Carlson, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de Landis Blair, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de l'Editorial Finestres, a Tebeosfera (en castellà)


Fonts d'informació: els webs de l'Editorial Finestres Tebeosfera i el bloc ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada