05 d’agost 2022

PRH (26) / Bruguera (3): Mestres de l'Humor. Frida McMoon, de Pedro Mañas i Laia Ferraté


L'Editorial Bruguera va ser una empresa catalana fundada per Joan Bruguera i Teixidó l'any 1910 amb el nom El Gato Negro. L'any 1939, Pantaleón i Francisco Bruguera, fills del fundador, canviaren el nom de l'editorial i la rebatejaren amb el llinatge familiar. Bruguera va desaparèixer l'any 1986 i la va comprar el Grupo Zeta que la transformà en Ediciones B. Entre els anys 2006 i 2010, va existir un segell anomenat Bruguera que formava part de l'editorial.

L'abril de 2017, Penguin Random House Grupo Editorial (PRH, web corporativa) va comprar Ediciones B al Grupo Z i va crear el segell B Cómic (ComiCat, notícia de dia 7 d'abril de 2017). El setembre de 2018, PRH va recuperar el nom Bruguera, que va substituir B Cómic.

Aquesta entrada està dedicada a la col·lecció Mestres de l'Humor. Frida McMoon, escrita per Pedro Mañas i dibuixada per Laia Ferraté. Avui en dia, l'editorial ha publicat el primer número, titulat Frida McMoon i els aprenents del temps, publicat l'abril de 2022.

Al blog L'Illa de Còmic, també hi teniu informació de la històrica col·lecció Mestres de l'Humor, on s'hi publiquen les aventures de Mortadel·lo i Filemó, de Francisco Ibáñez.


MESTRES DE L'HUMOR. FRIDA MCMOON

Mestres de l'Humor. Frida McMoon
Pedro Mañas i Laia Ferraté
A partir de 7 anys
Cartoné
22 x 29,8 cm
Color
48 pàgines
14'90 €INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL del núm. 1

ARRIBA FRIDA MCMOON! LA NOVA SAGA D'UN DELS AUTORS AMB MÉS PRESTIGI I MÉS VENDA DEL PANORAMA NACIONAL: PEDRO MAÑAS

En aquesta primera part de la seva història, Frida McMoon visita amb la seva classe el Gran Museu d'Art, Història i Ciències, per la qual cosa està superemocionada. S'adonarà una vegada més de com de diferent és a la resta dels seus companys, però, no obstant això, descobrirà una cosa increïble:

Hi ha un munt de nens vivint al Museu! Frida acabarà per descobrir que aquells estranys nois són en realitat...

ELS GUARDIANS DE LA HISTÒRIA!

Acompanya a Frida a través d'aquesta apassionant sèrie d'aventures sobre un món on passat i present es troben cara a cara!
Enllaços:

Fitxa de Mestres de l'Humor. Frida McMoon, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Pedro Mañas, a Tebesofera (en castellà)
Fitxa de Laia Ferraté, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Bruguera (PRH), a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Penguin Random House, a Tebeosfera (en castellà)


Fonts d'informació: els webs de Bruguera Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada